Arne Dierckens

Ik wil graag mijn positieve ervaringen met de kwalitatieve producten en supplementen van SANAS met jullie delen.

Sidecarcross op topniveau is een bijzonder veeleisende tak van de motorsport, zowel fysiek als mentaal. En zoals bij alle spectaculaire sporten is het risico op een blessure ook steeds aanwezig. Zo kreeg ik als jonge piloot op het einde van vorig seizoen te maken met een zware knieblessure waarvoor een herstel van minimaal 6 maanden vooropgesteld werd en waardoor ik ook de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2019 zou missen.

Naast de beste medische zorgen ben ik toen ook te rade gegaan bij Sanas om mijn genezingsproces te versnellen en de fysieke opbouw te versterken. En met succes, want mijn herstel werd herleid tot 5 maanden waardoor ik, weliswaar met een zeer beperkte voorbereiding van 3 weken, begin april kon aantreden in de nieuwe WK campagne.

Inmiddels zijn we 6 Grand Prix proeven ver, en ik mag zeggen dat ik mij beter voel dan ooit. De fysieke paraatheid is uitstekend en het rijden gaat verrassend goed, zelfs in die mate dat ik reeds 2 maal het podium heb gehaald met een 2de en een 3de plaats en in de tussenstand op plaats 5 sta.

Ik kan de kwaliteitsvolle sport- en voedingssupplementen van SANAS dan ook aanbevelen aan iedereen die zijn sportieve grenzen wil verleggen.