Steve Ringoot

In mijn vroege tienerjaren werd het al snel duidelijk dat ik niet meteen een doorsnee jongen ging worden. Zowel verticaal als horizontaal ging het alle kanten uit en op aanraden van m’n ouders ging langs in de lokale gym. Noch mijn ouders noch mezelf hadden enig idee dat we terrecht zouden komen in de topclub voor powerlifting (Physical Merchtem) en onder begeleiding van Hugo De Grauwe zette ik mijn eerste stappen in de wereld van de krachtsport.

Na enkele jaren te liften in de -120kg klasse werd het te moeilijk om mijn gewicht te maken en steeg ik naar de +120 klasse. Omdat ik gezond wilde verzwaren en mijn kracht zo functioneel mogelijk te laten groeien ging ik in de leer bij Fernand De Baets die mij deed uitgroeien tot de 150kg zware powerlifter die ik nu ben. Via de trainer van ex-wereldkampioene Ingeborg Marx kwam ik in contact met Sanas. Sanas gaf mij vanaf de start de noodzakelijke extra die mijn lichaam nodig had om te strijden tegen de sterkste powerlifters van de wereld.

Steve op het WK 2016

Verschillende producten van Sanas maken nu dagelijk deel uit van mijn voedingsschema en helpen mij de trainingen 100% te doorstaan. Mijn favoriete product van Sanas is zonder twijfel Aminobolan. Aminobolan zorgt voor een optimaal herstel, iets wat na enkele uren trainen met het ijzer broodnodig is.

Na mijn 8ste plaats op het Wereldkampioenschap 2016 in Orlando ben ik hongeriger dan ooit om in de komende jaren te strijden voor de medailles en ik ben er zeker van dat Sanas mij daarbij een extra voordeel gaat geven.