Team4Talent

MIjn naam is André Kwakernaat en ik ben oprichter en eigenaar van Team4Talent. Wij zijn een professioneel triathlon team uit Nederland. Al jaren leiden wij talenten op in het kielzog van professionele atleten en dit geldt ook voor de organisatie rondom het team. Wij leiden talenten op op het gebied van marketing en communicatie, management, sales etc. Zo hebben wij al diverse mensen verder geholpen in hun carrière en zijn er al verschillende bedrijven ontstaan vanuit Team4Talent.

 

Wij gaan voor kwaliteit, innovatie en de persoonlijke touch. Als onze partners de atleten en staf niet kennen is er iets fout gegaan, dit kan volgens ons niet. Om zulke prestaties als een hele IRONMAN (3,8 km zwemmen, 180 Km fietsen en dan nog eens 41,2 km (marathon)) te leveren vergt veel van het menselijk lichaam. Zo zijn de kwalitatieve trainingen erg belangrijk. Zo kwam ik er op een dag achter dat atleten totaal hier niet mee bezig waren en men uit kosten overweging bespaarde op de supplementen. Als men in de wedstrijd 'kerosine' gebruikt moet men daar ook mee trainen! Anders gaat het in de wedstrijd mis. 

Veel atleten kijken naar materiaal maar vergeten dat ze zelf de motor zijn. Daarom is het trainen van het maag/darmstelsel en het nemen van de juiste voeding het allerbelangrijkste. 3 Jaar geleden kwamen wij in contact met Sanas en vanaf dag 1 was er een klik. De uitdagingen van de individuele atleten zijn enorm dus vakmanschap en innovatie van het Sanas bedrijf was cruciaal. Zo heeft men geholpen om Evert Scheltinga zijn fructose intolerantie op te lossen en weer te presteren op topniveau. De nieuwe talenten worden eerst gescreend en daarna begeleid met feedback sessies. Juist als het mis gaat in de wedstrijd met de voeding is er direct overleg en wordt het schema van de verschillende Sanas producten aangepast. 

Het bedrijf heeft een grote range aan hoogwaardige geteste producten van vitamines en supplementen die nodig zijn om te presteren op hoog niveau. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook de Sanas producten gebruik. Vitamine D, Probiotica, Multivitamine en Magnesium voor dagelijks gebruik en tijdens het fietsen met lange ritten gebruik ik de Isomix, Energy Gels, Energy bars of energy Fruit (dat is het lekkerste). Om af te vallen gebruik ik 's morgens een super proteine shake of pudding. Zo zie je dat het niet alleen om de professionals gaat ook de gewone sportende mens heeft veel baat bij de Sanas producten. Ik hoop dat wij nog lang verbonden zullen zijn aan onze partner Sanas, niet alleen om de producten maar ook om de kennis en fijne interactie. (Foto door Maurice Tijhuis)

 

Andre Kwakernaat

Founder Team4Talent

Foto door Maurice Tijhuis
  • picture by Andre Kwakernaat
  • picture by Maurice Tijhuis