Partnership with Team DSM

11 - 12 - 2020

Team DSM – het vroegere Team Sunweb – en Sanas gaan een samenwerking aan van 3 jaar! 
 

Met DSM, een wereldspeler op gebied van voeding, gezondheid en duurzaam leven, heeft het team een nieuwe naamsponsor. Als producent van grondstoffen, mineralen en peptiden is een samenwerking met een high-end voedingspartner voor team DSM heel belangrijk. Na een grondige analyse van verschillende Europese merken was Team DSM ervan overtuigd dat Sanas de perfecte partner is voor hen.
 

Narelle Neumann, (Team DSM's Head of Science): “We zijn verheugd om te beginnen met het ontwikkelen van ons teamspecifieke sportvoedingsassortiment, afgestemd op de eisen en maatregelen van professioneel wielrennen op het hoogste niveau. Dit project wordt geleid door de wetenschaps- en nutritiegroep van ons team en gerealiseerd in nauwe samenwerking met Royal DSM en hun wetenschappers, die consequent de nieuwste innovatieve voedingsingrediënten en algoritmen ontwikkelen. Als onze sportvoedingspartner zorgt Sanas voor de moderne productontwikkeling van onze op maat gemaakte producten en de uitstekende kwaliteit van hun productiefaciliteiten garandeert een nutritioneel eindproduct van de hoogste kwaliteit."

Arne Heyse, (Head Scientist bij Sanas): "Team DSM en Sanas hebben dezelfde aanpak in vele dingen zoals hun ecologische en duurzame waardes. Deze samenwerking kan ons helpen in de ontwikkeling van meer high-end producten voor onze atleten en ons de middelen geven om onze verkoopskanalen in Europa verder uit te breiden. Dit partnership belooft alvast heel boeiend te worden."