B2B ROLE:
B2C ROLE: 1

Hmmm, seems you're aiming for the wrong stars?

Your country is: België . And your language is: Dutch .

SANAS - 30 jaar ervaring

SANAS

Opgericht in 1985

Vitaphar werd in 1985 opgericht als resultaat van de activiteiten van Gratien De Vos, oprichter en industrieapotheker. Met zijn eigen merk, Sanas, heeft het zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van sport- en voedingssupplementen. Dat is precies wat we vandaag doen, onder leiding van Gratien's dochter Sofie.

Constante Groei

Door onze continue groei jaar na jaar waren we genoodzaakt enkele malen te verhuizen alvorens ons bedrijf zich vestigde in Drongen (Gent). De vele mogelijkheden om de site verder uit te breiden, laten ons toe om ons te blijven focussen op de productie van hoogkwalitatieve, innovatieve sport- en voedingssupplementen die een perfecte aanvulling zijn op uw dieet of trainingsplan.

Uitgebreid aanbod

Ons uitgebreide assortiment voedings- en sportsupplementen bevat producten naar ieders smaak. Welke sport u ook beoefent en wat uw type sporter ook is, wij bieden u altijd het perfecte product. Wilt u uw energieniveau verhogen, uw uithoudingsvermogen verbeteren uw lichaamskracht maximaliseren, gewicht verliezen, of een gezonde levensstijl behouden? Wat je doel ook is, de producten van Sanas zullen je helpen ze te bereiken.