Producent van sportsupplementen & gezonde sportvoeding

Vitaphar is in 1985 ontstaan uit de apothekersactiviteiten van oprichter Gratien De Vos. Met zijn eigen merk, Sanas, focuste hij zich op de ontwikkeling en productie van sportvoeding en sportsupplementen. En dat is vandaag nog steeds zo, inmiddels onder leiding van zijn dochter Sofie.

Sportsupplementen en sportvoeding
Sportsupplementen en sportvoeding

Continue groei

Door onze sterke groei over de jaren heen, belandden we na enkele verhuizen op onze huidige locatie in Drongen. Dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden die er zijn, kunnen we ons blijven focussen op de productie van hoogwaardige, innoverende sportsupplementen en sportvoeding die de perfecte aanvulling vormen op uw dieet of trainingsschema.

Uitgebreid aanbod

Tussen ons uitgebreide aanbod aan voedingssupplementen en sportvoeding vindt iedereen ongetwijfeld zijn gading. Voor elk type sport en elk type sporter hebben we het gepaste supplement voorhanden. Wil je meer energie, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht, gewicht verliezen of gewoon een gezonde levensstijl aanhouden? Wat je doel ook is, de producten van Sanas helpen je ze te bereiken.

sportvoeding en Sportsupplementen