Filter
Sluiten
Toon resultaten

Voedingssupplementen om gezond af te vallen

Wil je het getal op de weegschaal graag naar beneden zien gaan? Een gezond en evenwichtig dieet, gecombineerd met sport en de voedingssupplementen van Sanas vormt het ideale recept om veilig gewicht te verliezen of uw vetgehalte onder controle te houden.

Waarom Sanas?

Dankzij ons uitgebreide aanbod aan voedingssupplementen vindt iedereen voor wie gewichtsbeheersing of vetverbranding belangrijk is zijn gading in ons assortiment. Onze producten helpen u uw hongergevoel onder controle te houden en uw lichaamsgewicht en vetgehalte op peil te houden. Zo bereikt u uw ideale gewicht en bent u klaar voor topprestaties.

Voor wie?

De voedingssupplementen zijn geschikt voor zowel de professionele sporter als voor iedereen die puur voor zijn gezondheid met sport bezig is. Ze zijn beschikbaar in verschillende toedieningsvormen en bevatten L-carnitine en lipotrope stoffen. Ontdek zeker ook onze vitaminesupplementen voor een gezonde levensstijl.

Contacteer ons gerust met al je vragen. We helpen je graag een weloverwogen keuze te maken. Overtuigd van onze producten? Sla je voorraad in bij de dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt.