Kimberly Buys

Ondertussen als zwemster toch al zo’n 15 jaar internationaal bezig en deelnames aan meerdere EK’s (brons 2018), WK’s (finale 2017) en 2 Olympische Spelen (halve finale Rio 2016) achter de rug.

Ik mag me dus stillaan echt wel het ouderdomsdeken van de Belgische zwemploeg noemen ;-).

Maar de goesting blijft groot… en de honger naar nog een Olympische Spelen ook…

Plannen werden dus opgemaakt richting Tokyo 2020, door de gekende coronapandemie nu dus uitgesteld naar 2021.

Een paar jaar geleden was ik al eens bij de gelukkigen die door Sanas ondersteund werden in hun zoektocht naar die kleine details die het verschil kunnen maken aan de top. Want daar draait het om in topsport… Details of een honderdste van een seconde! Die details kunnen overal liggen: in de trainingen, in de recuperatie, in de voeding, in de slaap, in de supplementen, in het mentale aspect,… De producten van Sanas waren dus zeker een welgekomen en niet te onderschatten aanvulling!

 

We zijn elkaar zeker nooit uit het oog verloren!

Maar nu er een grote uitdaging voor ons ligt het komende seizoen om gezond en tegelijk performant te zijn, hebben Sanas en ik opnieuw even samengezeten om te bekijken hoe we er samen tegenaan kunnen gaan in deze uitdagende tijden. We slaan de handen opnieuw en nog wat harder in elkaar!

Door mijn wetenschappelijk achtergrond als student biochemie merk ik tijdens gesprekken met Sanas elke keer opnieuw dat men weet waarmee men bezig is, dat men voor kwaliteit gaat en dat men betrouwbare producten aflevert. Als sporter kan ik het mij uiteraard niet veroorloven om vervuilde voedingssupplementen in te nemen.

Daarnaast wordt er ook afgetoetst hoe men producten eventueel (nog) beter kan maken. Smaak, oplosbaarheid, haalbaarheid, … Er wordt echt ingespeeld op de nood van de sporter!

Proteïne pudding, proteïne pancakes, recuperatieschake, … Alles in een handomdraai klaargemaakt maar tegelijk ook lekker. Ik ben fan dus ;-)!