Kimberly Buys

Na nu toch al 12 jaar bezig te zijn met topsport zwemmen en deelname aan meerdere EK’s, WK’s en 2 Olympische Spelen (halve finale Rio 100 vlinderslag), blijf ik samen met mijn hele begeleidingsteam van zwemclub Brabo Antwerpen nog steeds even gemotiveerd puzzelen en zoeken naar hoe we progressie kunnen proberen blijven maken. Jaren aan een stuk hetzelfde doen is in onze ogen immers stilstaan…

Zo hebben we ondermeer afgelopen seizoen besloten mijn trainings- en voedingsschema serieus om te gooien. Hierin kwam Sanas ook voor de eerste keer naar voor!
Aangezien we overgeschakeld zijn naar een voedingsschema met een hoge eiwitinname en een laag aantal koolhydraten heeft onze diëtiste mij tijdens dit proces aangeraden om de ‘Protein Pancakes’ van Sanas eens te proberen. Deze pancakes vielen bij mij absoluut direct in de smaak en zorgden voor een leuke variatie in heel het dieet. Daarnaast werd Sanas ook nog eens aangeprezen door Tom Goegebuer en zijn vriendin Bieke Vandenabeele. Met Tom en Bieke werken wij al sinds vele jaren samen voor de opbouw van mijn krachtsschema’s. Dat zowel mijn diëtiste als mijn krachtbegeleiders Sanas aanprezen heeft mij ertoe aangezet de zaakvoerders van Sanas te contacteren. Door mijn wetenschappelijk achtergrond als student biochemie kon ik tijdens ons eerste gesprek al snel opmaken dat men bij Sanas wist waarmee men bezig was, dat men voor kwaliteit ging en dat men betrouwbare producten aflevert. Als sporter kan ik het mij uiteraard niet veroorloven om vervuilde voedingssupplementen in te nemen.

Ik ben dan ook blij dat deze mensen mij willen ondersteunen in mijn verdere zoektocht naar die kleine details die het verschil kunnen maken aan de top. Want daar draait het om in topsport… Details of een honderdste van een seconde! En die details kunnen overal liggen: in de trainingen, in de recuperatie, in de voeding, in de slaap, in de supplementen, in het mentale aspect,…

Sanas is dus zeker een welgekomen ondersteuning! En de ‘Power Crunch eiwitrepen’… Die behoren ondertussen ook al tot mijn favorieten ;-)!