Filter
Sluiten
Toon resultaten

Voedingssupplementen voor meer energie tijdens het sporten

Optimale fysieke & mentale inspanningen

Ons lichaam zet voedingsstoffen om in energie, die we nodig hebben voor zowel fysieke als mentale inspanningen. De voedingssupplementen van Sanas zorgen ervoor dat je energiereserves tijdig aangevuld worden en optimaliseren het energieverbruik van je lichaam.

Waarom Sanas?

De voedingssupplementen van Sanas vullen de brandstof van je lichaam opnieuw aan tijdens fysieke en mentale inspanningen. Vermoeidheid krijgt zo minder kans om op te treden in je lichaam. Bij uitputting kan je de voedingssupplementen innemen voor een extra energieboost, zodat je er weer volop tegenaan kan.

De producten van Sanas zijn ontwikkeld door wetenschappers en worden vakkundig inhouse geproduceerd. Bovendien hebben ze een hogere dosering dan andere sportsupplementen, waardoor ze ook effectiever zijn. Onze supplementen zijn bijvoorbeeld isotone dorstlessers, bevatten snelle en trage koolhydraten en concentraten van adaptogene planten. Kortom, alles wat je nodig hebt tijdens een fysieke of mentale inspanning.

Wanneer innemen?

De voedingssupplementen van Sanas zijn geschikt voor iedereen die tijdens het sporten zijn uithouding en energieniveau op peil wil houden of voor wie zich optimaal wil concentreren. Ook bij uitputting van glycogeenreserves en bij fysieke en mentale vermoeidheid bieden onze producten soelaas.

Onze supplementen zijn beschikbaar in capsules, poedervorm en vloeistoffen. Zo kiest u voor elke inspanning de ideale toedieningsvorm. Bovendien zijn onze voedingssupplementen voor meer energie onderling combineerbaar voor een optimaal energieniveau.

Vragen? Contacteer ons gerust!