Filter

Aangezien kracht uitgevoerd wordt door je spieren spelen deze de hoofdrol bij alle krachtsporten. Gewichtheffen, powerlifting, kettlebell, roeien, fitness of bodybuilding: de focus ligt bij het trainen grotendeels op het gaan maximaliseren van je spierkracht. Aangezien je spieren opgebouwd zijn uit aminozuren, peptides en eiwitten, zijn deze dan ook heel belangrijk in deze sporten. Kwaliteit speelt hier een hele grote rol. Helaas zijn er ook producten op de markt van bedenkelijke kwaliteit allooi aan - wat lijkt - hele interessante prijzen. Maar zoals gewoonlijk bedriegt de gierigheid de wijsheid. Je wil toch ook niet jouw huis bouwen met minderwaardige materialen? Alle proteïne formules van SANAS bevatten enkel hoogwaardige caseïnaten, wei-eiwitconcentraten en kippenei-albumines. Door de eigen productie, jarenlange expertise en selectie van betrouwbare leveranciers kunnen we dan ook onze superieure kwaliteit blijven garanderen. Probeer het, je zal het verschil snel merken! 

Krachtsport

Naast een voldoende dagelijkse opname van eiwitten zijn er nog andere nutriënten die kunnen bijdragen tot een maximale spiergroei. Creatine is daar één van de bekenste van. Wij werken enkel met Creapur, creatine monohydraat van de hoogste kwaliteit geproduceerd in Duitsland. De alternatieve vormen van creatine overstelpen tegenwoordig de markt. Deze hebben echter, door verschillende medische studies aangetoond, dezelfde werking als de monohydraat versie. Daarenboven zijn ze meestal nog een stuk duurder. Wij weten wat te kiezen...

Het SANAS gamma bevat heel veel individuele formules. Dit zijn aminozuren en andere nutriënten die zuiver in capsules worden verpakt. Hierdoor kan je indien gewenst ook hogere dosissen van deze aminozuren nemen en zo echt hun effecten waarnemen, of een programma op maat samenstellen, al dan niet in samenspraak met je begeleider. Geen "mega-cocktails" in ons gamma, deze bevatten vaak een heel assortiment aan grondstoffen, maar hele lage dosissen waardoor hun resultaat verwaarloosbaar is. Probeer zeker eens HMB, een metaboliet van L-leucine. Of L-Tyrosine, de precursor van dopamine (het gelukshormoon).