B2B ROLE:
B2C ROLE: 1

Let's begin...

EU

 • AT Flag

  Austria

 • BE Flag

  Belgium

 • DK Flag

  Denmark

 • FR Flag

  France

 • DE Flag

  Germany

 • IE Flag

  Ireland

 • IT Flag

  Italy

 • LU Flag

  Luxembourg

 • NL Flag

  Netherlands

 • NO Flag

  Norway

 • PL Flag

  Poland

 • PT Flag

  Portugal

 • SK Flag

  Slovakia

 • SI Flag

  Slovenia

 • ES Flag

  Spain

 • SE Flag

  Sweden

 • CH Flag

  Switzerland

 • GB Flag

  United Kingdom

Cruciale sportvoeding voor een wielrenner

Scroll

Proactief gezondheid onderhouden

Sportvoeding is veel meer dan gelletjes, recovery shakes en bidons boordevol energie. De eerste factor tot goed presteren, da’s gezond blijven. Het ruime SANAS-assortiment zal je hierbij helpen.

Cartiplus

Cartiplus is een collageen shot dat de gezondheid van je huid, botten en pezen onderhoudt. Sommige renners gebruiken deze shot pas als ze al geblesseerd zijn, maar de slimste atleten gebruiken deze shot proactief tijdens intense trainingsblokken. Elke dag één shot en je krijgt een gezonde portie collageen en vitamine C.

Vitamines

Vitamine supplementen neem je beter enkel op aanraden van uw arts. Merk je na een controle van uw bloedwaarden dat je bepaalde vitamines ontbreekt? Vertrouw dan op SANAS!

Een heel interessant supplement is Immunoplus. Het boost jouw immuniteit, perfect voor reizende atleten!

Maximaal aan een wedstrijd beginnen

Trainen is niet de enige tool van een atleet om zijn lichaam maximaal voor te bereiden. SANAS beschikt over verschillende supplementen die een wielrenner kan gebruiken om zijn lichaam te optimaliseren.

Beet Fuel

Boost de zuurstofaanlevering van jouw spieren met dit bietensapconcentraat. De smaak is zachter dankzij de combinatie met appel én spinazie. De nitraten in dit shot worden in jouw lichaam omgezet tot stikstofoxide. Dit creëert een bloedvatverwijding en dus een beter transport van zuurstof doorheen het lichaam.

Creatine

Explosiviteit is een belangrijke factor voor sprinters. Creatine helpt je spieren met extra energie tijdens de eerste seconden van een explosieve inspanning. Dit product gebruik je best onder begeleiding van een sportdokter.

Beta Alanine

Beta Alanine buffert jouw spieren zodat verzuring minder snel optreedt. Deze capsules zijn een ontzettend interessant product voor duursporters.

Tijdens het sporten

Uiteraard heeft SANAS Energy Gels, 2:1 ratio Endurance Bars en Isomix isotone sportdrank. Het zijn producten dat tal van merken hebben. SANAS onderscheidt zich echter met de inhoud van deze producten.

We focussen op de essentie van elk product. Isomix en Energy Gels moeten op een snelle manier energie verschaffen. Daarom voegen we geen onnodige ingrediënten toe, zoals smaakversterkers, citroenzuur of kleurstoffen. Die zullen de maag enkel onnodig belasten en dat is erg nadelig op intensieve dagen.

Daar houdt het niet op. Ontdek deze unieke SANAS-producten zodat jouw trainingen maximaal omgezet worden in prestaties:

Guaranol

In een finale is extra energie én concentratie een welgekomen extraatje. Guaranol is een cafeïne shot dat de vervelende bijwerkingen van koffie (nerveusheid, belasting van de maag) uitsluit.

1 ampul geeft je een boost van ruim 2h. Neem het voor de finale in en knallen maar!

Alphamax

Wedstrijden zoals Strade Bianche staan gekend voor hun extra lange finales. De toppers durven er vroeg openen. Dan wordt een reep eten of een gelletje innemen soms over het hoofd gezien. Logisch, want je concentratie ligt voor 100% op de wedstrijd en het uitdagend wegdek.

Dan is Alphamax de perfecte oplossing. Deze sportdrank bevat 90gr koolhydraten per bidon van 500ml. Zo wordt een bidon jouw single point of nutrition tijdens de meest stressvolle periode in koers.

Magnekal

Magnekal is een anti-kramp shot. Dit unieke shot wordt razendsnel opgenomen door je lichaam. Voel je een kramp opkomen? Drink Magnekal en wees de kramp te snel af.

Nitro Fuel

Nitro Fuel is ontwikkeld als pre-workout voor atleten die een enorme boost voor anderhalf uur nodig hebben. Wielrenners gebruiken het vaak voor prologen, tijdritten of tijdens finales.

20 minuten na opdrinken voel je de boost van Nitro Fuel. Jouw spieren ontvangen meer zuurstof, verkrampen minder snel en de cafeïne boost je concentratie. Lichaamsdelen zoals je vingertopje of het topje van je neus beginnen te tintelen. Da’s die mentale klik. Je lichaam is klaar om te knallen.

Vegan

Vele SANAS producten zijn aangepast zodat ook veganistische atleten van onze producten kunnen genieten.

Na de rit

Training of koers? In beide gevallen is het cruciaal hoe je jouw lichaam helpt te herstellen. Zonder een degelijk herstel is je lichaam niet klaar voor de volgende training of uitdaging.

Carbomix

Na een zware training is het cruciaal om je spieren te laten herstellen dankzij kwaliteitsvolle eiwitten, maar wist je dat je lichaam ook energie nodig heeft om je spieren te herstellen? Daarom heeft Carbomix een 70% koolhydraten / 30% eiwitten mix.

Deze shake voorziet je lichaam van energie en eiwit, een ideale start van je herstel.

Super Protein 95

Herstel ook ’s nachts! Deze caseïne eiwitten herstellen je spieren over een tijdsperiode van ongeveer 6h. Ideaal om ’s avonds te drinken en ’s nachts je lichaam te ondersteunen.