Filter
Sluiten
Toon resultaten

Proteïneshakes om je spierkracht te verbeteren

Wil je graag je spierkracht verhogen? Dan is een uitgebalanceerd trainingsschema in combinatie met de producten van Sanas, zoals onze proteïneshakes, de ideale manier om je doelen te bereiken.

Maximale lichaamskracht

Onze producten ondersteunen je lichaam bij het ontwikkelen en optimaliseren van je krachten. Ze geven je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft bij spieropbouw en –herstel. Onze proteïneshakes en andere producten zijn ideaal geschikt voor sporters die hun kracht- en spierontwikkeling willen maximaliseren of voor personen die hun eiwitopname willen verhogen.

Ons aanbod

Sanas biedt je een heel uitgebreid aanbod aan supplementen om je lichaamskracht te optimaliseren. Je hebt de keuze uit zowel proteïneshakes, poeders, repen, vloeistoffen als capsules. Al onze producten worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kwaliteit. Bovendien verzorgen we zelf de volledige productie, waardoor hun samenstelling volledig transparant is. De supplementen zijn o.a. samengesteld uit eiwitrijke grondstoffen, aminozuren en lichaamseigen stoffen.

Sportsupplementen vormen de ideale aanvulling op je dagelijkse eetpatroon en passen perfect in elk trainingsschema. Bekijk ons aanbod en vind een dealer in jouw buurt. Ben je eerder op zoek naar supplementen voor meer energie of uithouding? Ook die vind je bij ons!